Shandemanium/last.fm
Volledig scherm
© Shandemanium/last.fm

The Eagles stoten Michael Jackson van de troon: hun album is nu best verkochte ooit in de VS

MuziekWereldwijd is Thriller van Michael Jackson met 47 miljoen verkochte exemplaren nog steeds het populairste album aller tijden, maar in de Verenigde Staten is de plaat na al die jaren van zijn troon gestoten.

3 reacties

  • Anita Aerts

    6 jaar geleden
    een van de beste groepen doorheen de jaren. fan forever
  • John Ulmer

    6 jaar geleden
    the eagles is dan ook tijdloze kwaliteit
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Op een plaat hoor je enkel zingen. En ja, dat deden The Eagles. Daarnaast is het gekraak en gepiep van de Jackson platen niet. Als je de clips niet ziet zou je zo de platen van Jackson de vuilbak in kappen.
  1. “We zijn geen vrouwen die zomaar alles aannemen”: bekijk hier de eerste beelden van IIII (Four), Vlaanderens nieuwe girlband
    PREMIUM
    Muziek

    “We zijn geen vrouwen die zomaar alles aannemen”: bekijk hier de eerste beelden van IIII (Four), Vlaande­rens nieuwe girlband

    Geen bloedband, maar wel opgevist uit ‘The Voice Kids’ en als vier nieuwe zussen samengezet door Hans Francken - de ontdekker van Metejoor - en diens echtgenote Ingrid Mank. “Ons doel? Keiveel optredens doen deze zomer, daarna richting Sportpaleis!” Ze dromen groot, de leden van Vlaanderens nieuwste girlband IIII (spreek uit als Four). Maar wat gaan ‘de Vlaamse Spice Girls’ zingen? In welke stijl? En wie is wie? Een kennismaking via hun allereerste interview ooit.
  2. Hoe monsterhit ‘Somebody that I used to know’ het leven van de Belgische Gotye verpestte
    Showbizz
    33

    Hoe monsterhit ‘Somebody that I used to know’ het leven van de Belgische Gotye verpestte

    Het leven van de in Brugge geboren Wouter ‘Wally’ De Backer (43) werd voorgoed op zijn kop gezet toen hij een monsterhit scoorde met zijn ene grote hit ‘Somebody That I Used To Know’. Terwijl de muzikant eindelijk zijn radiodroom had bereikt, voelde hij echter al snel dat hij zijn succes niet in de hand had. Het nummer werd zodanig veel gedraaid dat het niet lang geliefd bleef, en in een mum van tijd een “vervelende oorwurm” werd. Een gedachte die De Backer nooit heeft kunnen loslaten, en die ook het einde betekende van zijn carrière als Gotye.