Burger King "aupent in 't etteke Brussel, Menneke-Pis zievert al van de goesting"
Burger King opent op 25 september zijn eerste restaurant in het centrum van Brussel, in Elsene om precies te zijn. En de uitnodiging voor de opening, die mocht iets speciaals zijn: "Sjokolat, woêfels èn mossele mooten vanaf vandoêg telle mè ne neuve champion; Burger King aupent zaaine 19e restaurant in onze schuunem Belgique èn komt mè zaaine fameuze Whopper noe 't centrum va Brussel, oep de Chaussée d'Ixelles nog wel", klinkt het in sappig Brussels.
Burger King had wel al een vestiging in het Brussels Gewest, maar die ligt in Oudergem. Of zoals het bedrijf het zelf zegt: "Burger King ès al presênt in Brussel mè zaaine restaurant in Avergoem (Oudergem, in 't schuun Vloms !); mo dad en ès ni genoeg: waaille wille ons uuk installeire in 't etteke van onze Capitale."
Op 25 september is het zover, "Menneke-Pis zievert al van de goesting …" Het is Rachid Azaoum, die al verschillende Quick-restaurants in Brussel uitbaat, die de franchise van het nieuwe restaurant zal opnemen. H
De vestiging in Brussel is het zestiende restaurant van de keten in ons land. Er kunnen 250 klanten in zitten en er zullen een honderdtal mensen werken.
De "openingseuren"? "Eederen dag van 10u tot 23u", "en vollem bak ambiâns verassureird" op 25 september.
Ook de pers is trouwens welkom, klinkt het: "Gaaile zaait allemoêl wellekom oem ne ki langs te passeire – mo loêt 't ons dan wel iest weite."
Eerder liet het bedrijf weten tegen 2022 nog 45 nieuwe Burger King-restaurants te willen openen in ons land.
Hierbij het integrale persbericht:
Burger King aupent in 't etteke Brussel
Da's wel 'n toêlefforke weird…
Donderdag 20 september 2018 — Burger King ès al presênt in Brussel mè zaaine restaurant in Avergoem (Oudergem, in 't schuun Vloms !); mo dad en ès ni genoeg: waaille wille ons uuk installeire in 't etteke van onze Capitale. Et voilà, oep 25 september ès 't zoeveir, Menneke-Pis zievert al van de goesting …
Sjokolat, woêfels èn mossele mooten vanaf vandoêg telle mè ne neuve champion; Burger King aupent zaaine 19e restaurant in onze schuunem Belgique èn komt mè zaaine fameuze Whopper noe 't centrum va Brussel, oep de Chaussée d'Ixelles nog wel.
Rachid Azaoum, daanen dirigeit al verschillende Quick-restaurants in Brussel. Awel 't ès daanen toffe pei dei, as fransjizee, dem boês van Burger King van Olsje (Elsene) weut ! Da spiksplinter nuut restaurant ès 784 m² gruut èn doê kunne'n astableeft wel 250 mense'n euile installeire !
Kalante kunne er profiteire van alle nouveautés van de chaîne, lak as 4 dubbele terminals vè digital te bestelle èn 3 Coca-Cola freestyle masjeene (met zekken distributeurs kunne kalante mier as 100 frisdrankcombinoêsses realizeire).
Da joenk, denamiek èn naaig gemotiveide ploog van astableeft 80 collaborateurs stoêt al te trappele van den ongeduld oem d'ieste kalante binne te loête.
Dei aupening, in 't staddeke centrum, vindt plosj ië joêr noe d'aupening van Burger King in Avergoem, woê dat er al à peu près 70 mense ooit Brussel on 't werk zaain.
Burger King OLSJE
Elsensesteenweg 53-55, 1050 Brussel
Aupening: 25 september oem 10u – vollem bak ambiâns verassureird
Openingseuren: eederen dag van 10u tot 23u
Gaaile zaait allemoêl wellekom oem ne ki langs te passeire – mo loêt 't ons dan wel iest weite
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Energieleveranciers merken nog geen stijging wanbetalingen
-
HLN Shop
“Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.” -
Spaargids.be
Pensioensparen fiscaal aangemoedigd: ook na je 65e nog voordelig
Wie wat extra kapitaal wil aanleggen tegen het moment dat hij met pensioen gaat, kan dat doen met een fiscaal steuntje in de rug. En dat zelfs tot na de leeftijd van 65 jaar. Spaargids.be plaatst de opties naast elkaar. -
-
Moet jij je energiecontract herbekijken? En neem je best een vast of variabel contract? Doe hier de test
-
17
Energiesector krijgt laatste kans om wanpraktijken bij deur-aan-deurverkoop te bannen
Minister van Energie Tinne Van der Straeten kondigt een actieplan aan om de wanpraktijken van bepaalde energieleveranciers aan te pakken. De energiesector krijgt een laatste kans om de problemen met deur-aan-deurverkoop te bannen, anders dreigt een totaalverbod. -
Jobat
Waarom ligt je nettoloon zoveel lager dan je brutoloon?
Wie zijn of haar loonbrief één dezer dagen onder de loep neemt, ziet in eerste instantie een mooi (bruto)bedrag staan. Groot is echter de teleurstelling als je ogen iets verder naar beneden glijden. Wat onderaan je loonstrookje als nettoloon rest - en dus op je rekening belandt - is een pak minder. Jobat.be schetst welke factoren dit verschil veroorzaken. -
Mijntelco
Proximus start uitfasering kopernetwerk: moet je verplicht overschaken op fiber? En betaal je dan extra?
-
Reizen63
Ryanair stunt met vliegtickets voor minder dan 5 euro
-
PREMIUM
Deze mensen produceren zélf hun stroom: “Mijn windmolen kost 75.000 euro, maar in 8 jaar is die terugbetaald”
-
Livios
“Koffiegruis, eierschalen en mulch werken niet”: zo verjaag je slakken wél succesvol uit je tuin
Hobbytuiniers houden hun moestuinen de komende weken maar beter goed in de gaten. Zodra de bodem begint op te warmen, het ’s nachts niet te hard afkoelt en het nu en dan blijft regenen, duiken slakken in groten getale op. Slakkenplagen zijn immers een typisch lentefenomeen. Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je het beste omgaat met slakken in de tuin. -
32
Binnenkort geen ‘kipstuckjes’ meer? Federale overheid werkt aan richtlijnen voor namen van vegetarische vleesvervangers
5 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageerFreddy De Vos
Joan Lute
Guy Miserez
Jan Stevens
Edwig Smeets