© Lieve Coenegrachts

© Lieve Coenegrachts

© Lieve Coenegrachts

© Lieve Coenegrachts

© Lieve Coenegrachts

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Harmonie Millen op concertweekend naar Echternach

Van zaterdag 30 juni tot en met maandag 2 juli trok harmonie Millen op concertreisje naar Echternach (Luxemburg), samen met alle muzikanten, leden en hun familie. Op zondag gaf onze harmonie daar een zomers en licht concertje op het marktplein van Echternach.

Lieve Coenegrachts

Het weekend startte zaterdag met een bezoek aan het Wijndomein Bernard Massard in Grevenmacher, bekend van zijn Luxemburgse crémant en mousserende moezelwijnen. Na een bezoekje aan Gevenmacher zelf, trok iedereen naar de jeugdherberg, gelegen bij het meer van Echternach. De avond werd afgesloten met een gezellige BBQ in de stralende zon, gevolgd door beach-volleybal, Kubb spel, wandelingetje rond het meer, .. en wat bijhorende drankjes. 's Avonds gingen er ook enkelen de terrasjes en cafeetjes in Echternach centrum verkennen.Zondagochtend stond er een stevige wandeling op het programma. Er was de keuze tussen een avontuurlijke wandeling in het bos, op rotsige paadjes in het prachtige Müllerthal–Perekop of een stadswandeling doorheen Echternach, de oudste stad van Luxemburg met vele bezienswaardigheden. Namiddag bracht onze harmonie dan een zomers en luchtig concertje op het marktplein van Echternach. Vele passanten bleven aandachtig en geamuseerd luisteren! Na afloop werd de avond gezellig afgesloten in de jeugdherberg met een leuke quiz, met veel plezier voor jong en oud.De laatste dag, maandag, werd gevuld met een stadsbezoek en interessante rondleiding doorheen Trier, de oudste stad van Duitsland met tal van mooie bezienswaardigheden zoals Porta Nigra, Sint Petersdom, Paleis en nog meer! Nadien vertrok iedereen voldaan terug richting Millen.

Het was een zeer geslaagd en gezellig weekend, met als kers op de taart een mooie concertje op het marktplein van Echternach. Samen met alle muzikanten, leden en hun familie, groot én klein, heeft iedereen enorm genoten van ons concertweekendje naar Echternach! Een geslaagde afsluiter van het muzikale seizoen van onze harmonie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer