© HBVL

Deze programma’s mag u niet missen op 18 juni

De eerste match van de Rode Duivels op het WK begint om 16.10 uur. Alternatieven zijn ‘Met Vier In Bed’, waarin een Limburgs koppel een B&B uitbaat in Vielsalm, ‘Rush Hour 2’, waarin Jackie Chan en Chris Tucker geen B&B in Vielsalm uitbaten, en de docu ‘Plastic China’, waar ze nog nooit hebben gehoord van Vielsalm.

km/rdc

1) ‘Met Vier In Bed’: Limburg in Vielsalm

© Met Vier In Bed

De nieuwe week van ‘Met Vier In Bed’ start bij Ivo Eevers en Christa Meuwis. Zij zijn afkomstig van Meeuwen en Kuringen, woonden in Houthalen-Oost maar baten tegenwoordig een B&B uit in Vielsalm.

VTM, 21.10 uur

2) ‘Plastic China’: glooiende heuvels van afval

© NatGeo

‘Plastic China’ is een portret van armoede, ambitie en hoop in een wereld van verspilling. Het gelach van spelende kinderen echoot door de glooiende heuvels van plastic afval. Deze recyclingfabriek is de thuisbasis van Pen, zijn dochter Yi Jie, die wanhopig op zoek is naar een opleiding, en baas Kun, vastbesloten om het lot van zijn familie te verbeteren. Deze poëtische documentaire onthult de levens van degenen die vertoeven aan de rand van de wereldwijde kapitalistische realiteit, een verre schreeuw van de communistische droom.

National Geographic, 21 uur

3) ‘Rush Hour 2’: zonder sikje

© HBVL

Actieheld Jackie Chan wordt opnieuw gekoppeld aan de komiek Chris Tucker in de misdaadkomedie ‘Rush Hour 2’. Deze keer moet het Chinees-Amerikaans flikkenduo de opdrachtgever achter de bomaanslag op de Amerikaanse ambassade in Hongkong zien te klissen. Weetje: dit is de enige ‘Rush Hour’-film waarin Tucker geen sikje heeft, dus geniet ervan.

VIER, 20.45 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer