© DBA

Gewapende overvaller van Kruidvat is gevat

De politie van de zone Bodukap heeft een 34-jarige man opgepakt voor een gewapende overval op de Kruidvat in Bonheiden.

JaTi

Op 24 maart 2018 ging een overvaller driest tekeer in de winkel. De man bedreigde een werknemer met een vuurwapen. Hij ging aan de haal met de inhoud van de kassa. De vrouw bleef ongedeerd.

“Na doorgedreven onderzoek kwam een 34-jarige inwoner van Bonheiden in beeld als verdachte”, meldt het parket donderdag. “De verdachte is geen onbekende voor de politie en het gerecht. Hij kwam tevens in aanmerking voor een diefstal met geweld in de Mechelse binnenstad op 6 mei 2018. De handtas van het Mechelse slachtoffer werd toen afgetrokken op straat. De verdachte heeft bij deze feiten ook gedreigd met een vuurwapen, zowel naar het slachtoffer als een toevallige getuige.”

Afgelopen dinsdag hebben leden van de recherche Bodukap, bijgestaan door de speciale eenheden van de federale politie, de verdachte kunnen oppakken. Tijdens het verhoor bekende de dertiger de feiten. De onderzoeksrechter besliste om hem aan te houden. Bij een huiszoeking werd ook het wapen gevonden dat werd gebruikt bij de diefstallen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER