Ursl Vise - Cappellen FC

Eerste Nationale Voetbal

Ursl Vise maakt tegen Cappellen FC einde aan reeks zonder zege

Na zeven wedstrijden zonder zege pakte Ursl Vise eindelijk weer punten. Het duel met Cappellen FC leverde een 4-1 overwinning op.

In de 32ste minuut nam Ursl Vise de leiding via Iliasse Errahmouni. J-Renson René Ebengué-Ewelan bracht in de 43ste minuut Ursl Vise op 2-0. Direct na de rust verkleinde Seppe Somers de marge voor Cappellen FC. Ilias Bouhlal diepte de voorsprong van Ursl Vise uit in de 80ste minuut. Maar Ursl Vise had nog tijd voor een extra doelpunt. Errahmouni vond het doel opnieuw met nog twee minuten te spelen. Cappellen FC heeft nu vijf wedstrijden na elkaar verloren.

Ursl Vise heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Cappellen FC vijf nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd, op zaterdag 4 mei om 20 uur, speelt Ursl Vise bij KSC Lokeren-Temse. Cappellen FC speelt dan thuis tegen R. Excelsior Virton.

DOELPUNTEN: 32' Errahmouni 1-0, 43' Ebengué-Ewelan 2-0, 50' Somers 2-1, 80' Bouhlal 3-1, 88' Errahmouni 4-1.

GELE KAARTEN: 10' Cremer (Ursl Vise), 19' Tshiabuiye (Ursl Vise), 45' De Kuyffer (Cappellen FC), 61' Nöstlinger (Cappellen FC), 65' Somers (Cappellen FC), 81' Ebengué-Ewelan (Ursl Vise).