Pacan opende de score voor E. Mechelen a/d Maas.© Bart Borgerhoff

Plus ArtikelE. Mechelen a/d Maas A 3 - Herk FC 1 voetbal Eerste provinciale

E. Mechelen a/d Maas klopt Herk FC, duel wordt gekruid met twee strafschoppen en rode kaart

E. Mechelen a/d Maas (eerste provinciale) boekte zondag een verdiende thuiszege tegen Herk FC: 3-1. De partij werd gekruid met twee strafschoppen en een rode kaart.

Eddy Stienissen

De thuisploeg liet voor de rust al wat kansjes onbenut, maar klaarde de klus uiteindelijk na de pauze. Pacan opende de score in die tweede helft met een afstandsschot en toen Aykac die kloof aandikte tot 2-0, leek de partij gespeeld. Na een strafschop aan beide zijden bleef de thuiszege uiteindelijk overeind. (edst)

E. MECHELEN A/D MAAS A: Broeckx, J. Beckers, Aykac (67’ Ferro), P. Janssen (67’ Riahi), De Luca (65’ Neyens), Pacan, Verheyen, Wevers, Annab, Islamovic, Pirlet (61’ Goessens).

HERK FC: Lambeets, Eyckmans, Claes, El Boubsi, Gilissen, Blockx, Motmans (69’ Bussé), Haenen (46’ Fory), Poelmans, Coeckelberghs (63’ Strauven), Odeurs.

DOELPUNTEN: 56’ Pacan 1-0, 60’ Aykac 2-0, 69’ Gilissen (strafschop) 2-1, 84’ Annab (strafschop) 3-1.

STRAFSCHOPPEN: 69’ Gilissen (Herk FC, omgezet), 84’ Annab (E. Mechelen a/d Maas A, omgezet).

GELE KAARTEN: El Boubsi, Janssen, Ferro, Poelmans, Claes.

RODE KAART: 89’ Swinnen.

SCHEIDSRECHTER: Cuypers.

TOESCHOUWERS: 80. (edst)