De vriendinnengroep Dancing Ladies uit Vosselaar overhandigde de opbrengst van hun benefietavond aan de organisatoren van De Berentocht.© RR

Dancing Ladies overhandigen 3.810 euro aan De Berentocht: “Kinderen gaan op trektocht”

Vosselaar -

De vriendinnengroep Dancing Ladies uit Vosselaar overhandigde de opbrengst van hun benefiet dansavond aan de organisatoren van De Berentocht. Hierdoor kunnen kinderen uit de welzijnsorganisatie Ter Loke genieten van een trektocht in de Ardennen.

De negentiende editie van het benefiet Dance Like Nobody Is Watching van Dancing Ladies lokte op 8 december vorig jaar veel volk naar de kantine van KVV Vosselaar. De opbrengst van de dansfuif is telkens bestemd voor een lokaal goed doel.

De Dancing Ladies overhandigden een cheque van 3.810 euro aan De Berentocht, een organisatie die kinderen van Ter Loke een aangename vakantie bezorgt. “De Berentocht is een privé-initiatief gedragen door Stef Gys, Bart Geenen en Mark Quatacker”, legt Catrine Woestenborghs van Dancing Ladies uit. “De kinderen verblijven doorheen het jaar in Ter Loke en nemen vrijwillig deel aan deze tocht. De doelstelling van de Berentocht is een ‘wij-gevoel’ creëren waarin zorgeloos plezier centraal staat. Concreet wil dit zeggen dat ze in augustus met een vijftiental kinderen op trektocht gaan naar de Ardennen. Echt wel een prachtig verbindend initiatief voor de kinderen van Ter Loke.” (bvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Vosselaar