Volledig scherm

Hugo: "Nicole neemt nu kalmeermiddelen. Het kan niet anders..."

CelebritiesToen Nicole (71) en Hugo (69) enkele weken een klein optreden gaven bij Gert Late Night, merkten heel wat mensen dat de anders zo opgewekte Nicole zich heel afwezig en stil gedroeg. Is er iets mis, vroeg Dag Allemaal aan haar wederhelft. "Ze neemt nu kalmeermiddelen", verduidelijkt hij.

31 reacties

  • Jos Vaneerdewegh

    6 jaar geleden
    Iedereen komt voor het zelfde te staan; Zou Nicolleke en Hugo niet beter stoppen; ,,MOET,,dat nog op die leeftijd,komaan zeg.
  • hedwig huygens

    6 jaar geleden
    Fantastisch hoe Hugo Nicole steunt door dik en dun,Ik heb haar ouders vrij goed gekend in Wemmel en snap hoe moeilijk ze en ook Hugo het nu hebben. Ik zag ze trouwens dagelijks , steeds een lach en een vriendelijk woordje. Doe goed en kijk niet om en denk aan toffe momenten , dat helpt steeds in moeilijke ogenblikken.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Herken perfect die schuldgevoelens van Nicole,heb hetzelfde meegemaakt toen ik mijn vader die zwaar aan het dementeren was naar een rusthuis moest laten gaan,heb me uiteindelijk bij de situatie neergelegd en aanvaard dat het voor ieders welzijn beter was,ben wel zoveel als mogelijk op bezoek geweest,zelfs toen hij mij en de kleinkinderen niet meer herkende,ben wel dankbaar dat ik mijn vader nog enkele jaren extra heb mogen houden dankzij de verzorging en controle in het rusthuis.
  • roger moenssens

    6 jaar geleden
    Het is een bekend verhaal waar duizenden mensen mee geconfronteerd worden Alle respect en steun, ik weet uit ondervinding wat het betekent Mijn steun en respect ook aan alle niet BV's, kinderen, verpleegsters en verzorgsters van wit-gele kruis welke zich dagelijks inspannen om deze mensen nog een "menswaardig" bestaan te geven Hun inzet en taken worden dikwijls onderschat of maar "als normaal" aanvaard Zet je maar eens voor één dag in hun plaats Dank aan allen
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Het is makkelijk gezegd, neem je ouders in huis. Maar als je zelf al niet meer van de jongste bent kan je onmogelijk nog alle zorgen geven aan een nog ouder iemand. Je moet nog in staat zijn om iemand uit het bed te tillen, te wassen, naar het toilet te brengen, enz... In een rusthuis werken jonge mensen en die hebben alle hulpmiddelen en de nodige opleiding en er is constant bewaking.