Chris Pizzello/Invision/AP
Volledig scherm
© Chris Pizzello/Invision/AP

Barbra Streisand verontschuldigt zich voor controversiële uitspraken over misbruik Michael Jackson

Barbra Streisand verontschuldigt zich voor haar uitspraken over ‘Leaving Neverland’, de documentaire waarin James Safechuck en Wade Robson beweren dat Michael Jackson hen seksueel misbruikte. Ze zei dat ze de slachtoffers wel geloofde, maar dat ze er ook niet aan zijn doodgegaan. 

5 reacties

  • Line Vermeersch

    5 jaar geleden
    Leaving Neverland klopt voor geen meter, en zijn een regelrechte belediging voor echte slachtoffers van seksueel geweld. Alle zogenaamde feiten zijn zo te ontkrachten met wat opzoekingswerk! Het moet gewoon de aandacht wegtrekken van het proces van een echte pervers die van start gaat!
  • Jakke Troost

    5 jaar geleden
    Dit was een uitspraak uit een langere context. Hoe dikwijls heb ik hier al moeten lezen dat men deze zaak moet laten vallen omdat de beschuldigde al overleden is?
  • Jean Van rompaey

    5 jaar geleden
    Ge moet niet vragen hoe decadent sommigen zijn als ze misbruik minimaliseren of zelfs normaal beschouwen. Zij zal wel op haar vingers getikt zijn door haar entourage. Slechte PR zo'n uitspraken.
  • Sven Kerstens

    5 jaar geleden
    Met zulke uitspraken maak je alleen maar veel erger. Veel mensen denken echt niet na voor ze wat zeggen, tweeten of wat dan ook.
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Pas na even, nadenken, laten bezinken, inleving in de slachtoffers, kwam ik tot bijna diametraal tegenovergestelde gedachten, maar ik moet toegeven: eerst had ik precies dezelfde gevoelens als mevrouw Streisand. Dus enig begrip is er wel, ook al blijft het dwaas.