© RR

Antwerpse luchthaven vangt gestrande reizigers op in Winterbar

De Antwerpse luchthaven heeft dinsdag 20 gestrande reizigers opgevangen die met Ryanair vanuit Brussel naar Barcelona zouden vliegen. De reizigers overnachten dinsdag op de luchthaven in Deurne en vertrekken woensdag met luchtvaartmaatschappij TUI naar Barcelona.

De reizigers worden opgevangen in de Winterbar, een initiatief van TUI, Toeristische Dienst Oostenrijk en Luchthaven Deurne, die vanaf morgen officieel open gaat.

Van woensdag 13 december tot donderdag 14 december zal de Winterbar passagiers en luchthavengebruikers verwelkomen met een warme choco, een soepje of een glühwein. De bar is niet alleen voor reizigers, ook buurtbewoners zijn welkom om iets warms te komen drinken.

In totaal worden tot 1.000 drankjes per dag getrakteerd door de drie partners. Bovendien maken aanwezigen kans op een duoticket met TUIfly naar Innsbruck. De Winterbar bevindt zich aan de ingang van het luchthavengebouw.

TUI introduceerde meteen de eerste vliegbestemming vanuit Antwerpen voor skiërs: Innsbruck in Tirol, waarvan de eerste vlucht op 22 december a.s. doorgaat.

Data en openingsuren: 13/12 vanaf 16u tot 18u30 en 14/12/ vanaf 10u30 tot 18u30.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER