Direct naar artikelinhoud
TV-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Filmposter van Pan's Labyrinth.Beeld Pan's Labyrinth

Een 'Alice in Wonderland' voor volwassenen, een jonge Samuel L. Jackson of gewoon lekker meegenieten van Tomorrowland vanuit je luie zetel. Op vrijdagavond kan het allemaal.

Rise of the Planet of the Apes

In deze Amerikaanse blockbuster doet wetenschapper Will Rodman (James Franco) onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en experimenteert daartoe met genetische manipulatie van apen. Wanneer een van de proefdieren, de chimpansee Caesar, zich intellectueel en emotioneel begint te ontwikkelen, breekt er een oorlog uit tussen mensen en apen om de heerschappij over de aarde...

Om 20.35 uur op VTM.

Cinema Canvas: Pan's Labyrinth

Pan's Labyrinth is een Mexicaans-Spaanse fantasiefilm en speelt zich af in het fascistische Spanje van 1944. De jonge Ofelia en haar moeder trekken in bij de hardvochtige kapitein Vidal. Om aan de werkelijkheid te ontsnappen, verliest Ofelia zich in een fantasiewereld. Een 'Alice in Wonderland' voor volwassenen.

Om 21.15 uur op Canvas.

The Negotiator

Danny Roman (Samuel L. Jackson), een ervaren politieonderhandelaar bij gijzelingen, wordt beschuldigd van de moord op een collega. Hij wil bij de grote baas Terence Niebaum zijn onschuld bepleiten, maar het gesprek loopt uit de hand en Danny gijzelt Niebaum en drie andere aanwezigen.

Om 22.40 uur op Vier.

At the Festivals

'At the Festivals' volgt alle topartiesten op Tomorrowland op de voet. Sean Dhondt en An Lemmens brengen live verslag uit vanop de festivalweide met de focus op heel veel livemuziek.

De hele zomer lang zijn presentatoren An Lemmens en Sean Dhondt op de festivals te vinden.Beeld At The Festivals

Om 22.40 uur op Q2.

Dallas Buyers Club

Een Amerikaans biografisch drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal en winnaar van drie Oscars. Ron Woodroof (Matthew McConaughey), een druggebruiker en vrouwenversierder, wordt uit het ziekenhuis ontslagen wanneer bij hem aids wordt geconstateerd. De dokters geven hem nog één maand, maar Ron accepteert dit niet. Hij begint met het smokkelen van illegale medicijnen.

Om 22.50 uur op NPO 3.

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!