REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

"Armstrong is een ordinaire oplichter die mensenlevens stuk heeft gemaakt en een carrière lang wereldkampioen list en bedrog is geweest"

11 reacties

  • Bernard Verhelst

    6 jaar geleden
    Volgens mij gaat hij daar toch wel een beetje uitgejouwd worden... Maar het gros van de renners die momenteel actief meerijden in de RvV zijn vlgs mij toch ook niet zuiver op de graat. Naturel, of op pasta & steak? Dan rijd je geen platte prijs meer. Vroeger miste ik geen enkele koers of cyclocross. Tegen beter weten in misschien. Nu kijk ik nooit meer.
  • Eddy Naert

    6 jaar geleden
    Volledig mee eens, helaas loopt onze aardbol vol met bedriegers niet alleen in het wielermilieu en zo een mensen zijn dan pro
  • Dirk Vanhecke

    6 jaar geleden
    De nagel op de kop Hugo. Deze sport is al lang niet geloofwaardig meer.
  • walter de munter

    6 jaar geleden
    Armstrong? Dan nog eregast. Ik kijk dit jaar niet naar de ronde van Vlaanderen. Wie doet er nog mee aan deze boycot.
  • Jan Vanachter

    6 jaar geleden
    Wat een blammage aan de renners die zuiver reden. Een schande.
  1. Boezemvrienden Allan Peiper en Eddy Planckaert over hun koersafscheid en het fenomeen Pogacar: “Tadej was meer ontgoocheld na de Ronde dan na de Tour”
    PREMIUM
    7

    Boezem­vrien­den Allan Peiper en Eddy Planckaert over hun koersaf­scheid en het fenomeen Pogacar: “Tadej was meer ontgoo­cheld na de Ronde dan na de Tour”

    Terwijl Allan Peiper (62) zich ontfermt over hulpbehoevende kinderen, bouwt Eddy Planckaert (64) een kasteel in Frankrijk om tot een luxueus viersterrenhotel. Planckaert en Peiper zijn vrienden voor het leven. Vorig jaar namen ze beiden afscheid van de koers. Dat is voor de eerste makkelijker dan voor de tweede. “Loslaten, dat zou ‘Peiperke’ moeten kunnen.” Maar niet voor ze het alle twee nog een keer over koers - en de Ronde - hebben gehad. “Hebben we ooit mooiere koers gezien dan nu?”
  2. Mathieu van der Poel zondag met Parijs-Roubaix in het achterhoofd: “De piek mag iets langer duren”
    6

    Mathieu van der Poel zondag met Pa­rijs-Rou­baix in het achter­hoofd: “De piek mag iets langer duren”

    Wie stopt een Nederlandse wervelwind? 2020: eerste. 2021: tweede. 2022: eerste. Mathieu van der Poel en de Ronde van Vlaanderen, dat klikt. Als het van hem afhangt, komt daar zondag een derde eindzege bij. Al koerst de klasbak dit jaar toch iets meer met Parijs-Roubaix in het achterhoofd. “Ik heb in het verleden al gemerkt dat ik daar meestal net iets minder was dan in de Ronde. Dat wilde ik dit jaar vermijden." De tegenstand is - nog maar eens - gewaarschuwd.