Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Overspel vergeten en vergeven? Khloé Kardashian en Tristan weer samen gespot

1 reactie

  • Will Desmet

    6 jaar geleden
    Met geld is alles weer goed te maken tot er weer iets gebeurt.
  1. Hoe staat het nu met ‘Rust’, 2,5 jaar na het schietincident en wie draagt de gevolgen?
    Celebrities

    Hoe staat het nu met ‘Rust’, 2,5 jaar na het schietinci­dent en wie draagt de gevolgen?

    De openbare aanklagers die de leiding hebben in de rechtszaak rond ‘Rust’, hebben begin deze week opnieuw stevig uitgehaald naar Alec Baldwin (66). Ze beweren dat de acteur “schaamteloos heeft gelogen” om zichzelf vrij te pleiten. Dit is de zoveelste twist sinds het fatale schietincident op 21 oktober 2021. Bijna 2,5 jaar later blijft het incident de Amerikaanse acteur achtervolgen. Maar welke straf riskeert de acteur en zullen we binnenkort naar de film ‘Rust' kunnen gaan kijken?
  2. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”