Davina zoekt chauffeur die haar vader heeft achtergelaten op asfalt E34: “Kom er voor uit”

Afgelopen vrijdag werd Patrick (55) uit Zwijndrecht op z’n moto omvergereden door een vrachtwagen, de chauffeur pleegde vluchtmisdrijf. Op wat schrammen en een gebroken pols na houdt Patrick weinig over aan het ongeval, maar dat de dader hem zomaar achterliet valt hem moeilijk. Via Facebook lanceerde z’n dochter daarom een oproep tot getuigen en hopen ze de identiteit van de dader te kunnen achterhalen.

dst

Het ongeval gebeurde in een bocht op de E34 richting de Beverentunnel. Een vrachtwagen wilde op het laatste nippertje de afrit naar de Waaslandhaven nog halen en reed Patrick van de weg. De motard schoof meters verder over het asfalt. Twee havenarbeiders stopten om hem te helpen en over de vangrail te trekken.

Het is voor Patrick al het tweede ongeval met vluchtmisdrijf op enkele jaren tijd. Zijn dochter Davina lanceerde zaterdag een emotionele oproep op Facebook om de twee helpers te bedanken en de chauffeur te vinden. “Het had veel erger kunnen zijn, mijn papa had weg kunnen zijn”.

Davina begrijpt dat een ongeval kan gebeuren maar roept op om er dan tenminste voor uit te komen. “Die chauffeur moet gezien hebben dat hij iemand heeft aangereden en dat die persoon meters ver is geschoven met zijn moto. Ik wil weten wie dat gedaan heeft. Alsjeblieft meld je en kom daar voor uit”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER