De zeventigplussers van Wuustwezel mogen op 3 mei uit de bol gaan op het Zilverfeest.© Wuustwezel

Wuustwezel viert zijn zeventigplussers met een Zilverfeest in Berkenbeek

Wuustwezel -

Alle zeventigplussers van Wuustwezel zijn op vrijdag 3 mei welkom op het Zilverfeest. Dit gezellige evenement in de sporthal van de school Berkenbeek belooft een middag vol sfeer, plezier en gezelligheid.

Het Zilverfeest is de ideale gelegenheid om bij te praten met leeftijdsgenoten en van een heerlijke broodjesmaaltijd en taart te genieten. Voor de muzikale ambiance zorgt Double W (Walter en Wiske) met herkenbare liedjes van vroeger en nu.

De leerlingen van Berkenbeek zorgen voor een warme ontvangst en helpen mee bedienen achter de toog en het opdienen aan tafel. Elke gast ontvangt na afloop een bijzonder aandenken aan dit feest. De leerlingen van de afdeling land- en tuinbouw stelden met zorg een bijzonder geschenkje samen. 

Aanschuiven aan het Zilverfeest kost 10 euro per persoon. Inschrijven kan tot 30 april bij LDC Ter Wezel, LDC Wijkhuis en het Sociaal Huis in Gooreind. Voor wie vervoer nodig heeft, is er busvervoer. Wie mee wil betaalt 2 euro per persoon voor een rit.

Zilverfeest, op vrijdag 3 mei van 13.30 tot 17 uur in Sporthal school Berkenbeek, Nieuwmoerse Steenweg 113, Wuustwezel (ella)

www.wuustwezel.be 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners