Ben Rottiers was ook bij de opening van de nieuwe De Kompanie in 2022 aanwezig.© Filip Spoelders

De Kompanie viert tweede verjaardag van zijn nieuwbouw met meter Karen Damen en peter Ben Rottiers

Mortsel -

De Kompanie, een woonhuis en een dagbesteding voor personen met een beperking, zit sinds twee jaar in zijn nieuwbouw aan de Pastoor Van der Auwerastraat. Meteen een goede reden om drie dagen feest te vieren.

De Kompanie bestaat als werking al elf jaar. Rita Van der Spiegel en Patrick Beugnies begonnen zelf een dagwerking omdat ze voor hun dochter Jolien op haar negentiende geen geschikte dagopvang meer vonden.

De werking breidde alleen maar uit tot ze in mei 2022 een nieuwbouw met studio’s en dagateliers konden openen. Er volgde nog een koffiehuis en ook de soeptoer doet zijn ronde. Ondertussen wonen er zeventien personen met een beperking in De Kompanie en worden er ongeveer 35 personen opgevangen in de dagateliers.

Bij de eerste verjaardag van de nieuwbouw vorig jaar gaf Karen Damen een optreden.© RR

Om de tweede verjaardag te vieren, opent De Kompanie nog eens de deuren voor zijn Wild West Feest. Op vrijdag 3 mei is er de Day for Specials met vanaf 18 uur een gratis after work party. Zaterdag is iedereen van 11 tot 22 uur welkom op de Vlaamse kermis. Karen Damen, meter van De Kompanie, zal dan aanwezig zijn. Een brunch op zondag, waarvoor geïnteresseerden moesten reserveren, met peter Ben Rottiers of Pol uit FC De Kampioenen sluit de driedaagse af. (fisp )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mortsel