VIDEO. Kuste toekomstig Club Brugge-opponent Vincenzo Italiano een journaliste na Europese triomf met Fiorentina?

Fiorentina is de tegenstander van Club Brugge in de halve finales van de Conference League. ‘La Viola’ won met 2-0 van Viktoria Plzen. Feest in Firenze, maar na afloop kwam trainer Vincenzo Italiano in een stormpje terecht.

Vincent Van Genechten

Fiorentina had verlengingen nodig tegen de Tsjechische bezoekers. Daarin scoorde eerste Nico Gonzalez en daarna kapitein Cristiano Biraghi. Na de 2-0 ging Italiano door zijn dak aangezien de kwalificatie binnen was. De camera’s volgende de Fiorentina-trainer, die plots wel heel intiem leek te worden met journaliste Vanessa Leonardi.

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Er werd meteen gedacht aan een soort moment tijdens de WK-finale voor vrouwen, toen bondsvoorzitter Luis Rubiales sterspeelster Jennifer Hermoso kuste tijdens de podiumceremonie. Maar volgens Fiorentina en de man van de journaliste was het een storm in een glas water, niet meer dan dat.

“Het was geen kus. Denk je dat Italiano dat zou doen met duizenden televisiecamera’s op hem, terwijl zijn vrouw op de tribune zit?”, aldus Maurizio Compagnoni, meneer Leonardi dus.

“Er was geen sprake van een kus”, stelde de club uit Firenze zelf bij een persagentschap. “De journaliste had gewoon haar hoofd onder de kap van jas en het was een intens gesprek.”

© REUTERS

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen