Selah Sue.
Volledig scherm
Selah Sue. © Disneyland Paris

Verrassend: Selah Sue gaat optreden in Disneyland Paris met jazzy Disneymuziek

MuziekSelah Sue (29) mag eind september de Assepoester in zichzelf helemaal naar boven halen. De Leuvense singer-songwriter staat op de affiche van 'Disney Loves Jazz' in Disneyland Paris. En daar is een heel goede reden voor.

1 reactie

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Ze kan misschien een deel van haar verdienste afstaan om het personeel van dat gedoe voor een keer een waardig loon te geven.
  1. De Kroatische vriendenclub die per toeval in Malmö belandde en met “een afdankertje” Europa verovert: het onwaarschijnlijke verhaal van ‘Baby Lasagna’
    PREMIUM
    Muziek

    De Kroatische vrienden­club die per toeval in Malmö belandde en met “een afdanker­tje” Europa verovert: het onwaar­schijn­lij­ke verhaal van ‘Baby Lasagna’

    Een mix van Rammstein, balkan en James Cooke. Marko Purišić schreef een liedje op zijn slaapkamer en raakte als ‘Baby Lasagna’ aanvankelijk niet door de voorrondes. Het lot zette die fout recht en de piraat zeilde met zijn broer op drums en zijn verloofde als regisseuse naar Malmö. Kroatië kwam als vriendenclub en zong van bij de eerste repetitie van het Songfestival met het mes tussen de tanden. ‘Rim Tim Tagi Dim’: eindwinst in zicht.
  2. “Songfestival sjoemelde met geluid van Israël”: luid boegeroep weggewerkt met speciale technologie?
    Songfestival
    66

    “Songfesti­val sjoemelde met geluid van Israël”: luid boegeroep weggewerkt met speciale technolo­gie?

    Wie gisteren naar de halve finale van het Eurovisiesongfestival keek, was misschien verrast om tijdens het controversiële optreden van Israël geen boegeroep te horen. Dat terwijl er al heel de dag voor de deuren van het zaal geprotesteerd werd, en zangeres Eden Golan ook tijdens haar repetities werd uitgejoeld. Tijdens de uitzending weerklonk er enkel groot applaus, maar dat zou volgens toeschouwers een slim trucje zijn van de tv-makers.