Minderhout - Pulle

Derde Provinciale C Antwerpen

Goossens leidt Minderhout naar zege tegen Pulle

Minderhout scoorde donderdag vier keer in de thuiswedstrijd tegen Pulle. Het duel eindigde op 4-1. Pulle eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd.

Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg na een doelpunt van Robbe Aerts na 11 minuten. Emiel De Bruyn bracht in de 22ste minuut Minderhout op 2-0. De thuisploeg voerde de score verder op naar 3-0 net voor het fluitsignaal toen Jolan Goossens scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Yannick Rymenants namens Pulle. Maar Pulle was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Maar Minderhout had nog tijd voor een extra doelpunt. Goossens vond het net opnieuw met nog twee minuten te spelen. In de 90ste minuut werd Luis De Bie van Pulle van het veld gestuurd met een rode kaart.

DOELPUNTEN: 11' Aerts 1-0, 22' De Bruyn 2-0, 45' Goossens 3-0, 58' Rymenants 3-1, 88' Goossens 4-1.

GELE KAARTEN: 77' Rymenants (Pulle), 81' Haepers (Pulle), 82' De Bruyn (Minderhout), 89' Vermeiren (Minderhout).

RODE KAART: 90' De Bie (Pulle).