Direct naar artikelinhoud
TV-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

The Scabs drie jaar geleden op TW Classic.Beeld Alex Vanhee

Canvas doekt vanavond nog eens de belpop over The Scabs op, die ook wel eens de Vlaamse Rolling Stones worden genoemd. Maar ook voor de fans van het betere Vlaamse filmwerk is het vanavond smullen geblazen met de klassieker Pauline en Paulette.

Switch

Tot aan het einde van de schoolvakantie is Adriaan Van den Hoof opnieuw van de partij met deze populaire en 'ontspannende' zomerquiz. In de eerste week ontvangt hij consultant Thomas uit Vilvoorde, leerkracht Ellen uit Riemst, de net afgestudeerde Laure en Evergem, consultant Alain uit Gent en politiecommissaris Vico uit Overhespen.

Om 20.55 uur op Eén.

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!

Pauline en Paulette

Prachtig, hartverwarmend drama van eigen bodem. Lieven Debrauwers eerste langspeelfilm was meteen een schot in de roos. De cast bestaat dan ook uit het kruim van de Vlaamse acteurswereld, met onder meer Dora van der Groen, Ann Petersen, Nand Buyl en Jenny Tanghe.

Pauline is een 66-jarige vrouw met de geest van een kind. Haar oudste zus Martha heeft altijd voor Pauline gezorgd en dat doet ze ook bij haar overlijden: volgens Martha's testament gaat haar aanzienlijke erfenis naar haar twee andere zussen, Paulette en Cecile, maar dan alleen wanneer die beloven samen voor Pauline te zorgen.

Om 21.25 uur op Eén.

Belpop Classics: The Scabs

Vandaag in de kijker: The Scabs. Deze Vlaamse Rolling Stones, zoals ze ook wel eens genoemd worden, regen in de jaren 70-80 de successen aan elkaar. Wat was hun geheim?

Om 22.10 uur op Canvas.

Professor T.

Eén zendt vanaf vanavond deze misdaadreeks rond Jasper Teerlinck (Koen De Bouw), de briljante, maar irritante professor criminologie, opnieuw uit. Ella Leyers biedt weerwerk als zijn oud-studente, rechercheur Annelies Donckers. Het concept en scenario zijn van de hand van Paul Piedfort, die eerder al De hel van Tanger afleverde.

Om 23 uur op Eén.

Een volledig overzicht van het tv-aanbod vanavond vindt u hier.