Metejoor staat terug op het podium na enkele weken afwezigheid

Metejoor (33) heeft een onaangekondigde comeback gemaakt. De zanger stond zaterdag op het podium van Pop on Top, een festival in de Nederlandse gemeente Valkenburg. Enkele weken geleden moest Metejoor de laatste reeks van zijn theatertour annuleren om even terug tot rust te komen.

emke

Begin mei nam Joris van Rossem, de echte naam van Metejoor, even noodgedwongen afstand van het podium. “Hij heeft erg drukke maanden achter de rug en dat begon fysiek te wegen”, zei Hans Francken, zijn manager, daarover in Dag Allemaal. “Hij wil alles zo graag doen, maar die trein dendert nu al drie jaar door. Soms moet ik hem tegen zichzelf beschermen.”

LEES OOK. “Soms moet ik hem tegen zichzelf beschermen”: manager over noodgedwongen pauze van Metejoor

De enkele weken van rust hebben de zanger duidelijk deugd gedaan, want zaterdag stond hij terug op het podium. . Hij stond op de planken van Pop on Top, een festival in Valkenburg waar ook andere Vlaams artiesten zoals Clouseau en Pommelien Thijs optraden. Metejoor had zelf niet gecommuniceerd over de comeback, maar hij werd met veel enthousiasme onthaald door het publiek.

LEES OOK. Metejoor annuleert laatste reeks concerten van theatertour: “Op dit moment voel ik mij niet zo ‘GROOT’”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER