VIDEO. Belgian Cat Julie Vanloo laat zich andermaal opmerken in WNBA, maar lijdt wel derde opeenvolgende nederlaag

De Washington Mystics, met Belgian Cat Julie Vanloo in de rangen, hebben zondagavond ook hun derde wedstrijd van het nieuwe WNBA-seizoen verloren. Seattle Storm was met 75-84 te sterk.

Jens Heylen
Bron: BELGA

Vanloo speelde 27 minuten mee bij de Mystics en kwam daarin tot vijf punten, vijf assists en twee rebounds. De thuisploeg stond vijf punten in het krijt bij de rust (34-39), klom in het derde kwart even naar de leiding (64-62), maar moest in de slotfase de zege toch aan Seattle Storm laten (75-84). Jewell Loyd (24 ptn) blonk uit bij de bezoekers. Ariel Atkins (19 ptn) werd topschutter bij de thuisploeg.

Het is voor Vanloo en co de derde nederlaag in evenveel wedstrijden dit seizoen. Dinsdag trekken de Washington Mystics naar Los Angeles voor een confrontatie met de LA Sparks.