© Willy Baute

© Willy Baute

thumbnail: null
thumbnail: null

Jaarlijks ledenfeest Landelijke Gilde Engsbergen

Wie denkt dat het jaarlijkse ledenfeest met traiteur en orkestje voorbij gestreefd is, heeft het flink mis....Niets daarvan! Zo konden 125 aanwezigen op 16 maart weer genieten van een heerlijke menu terwijl een tweemansorkest iedereen een beetje opvrolijkte.

Willy Baute

Jefke ‘do’ en Stafke ‘re’ , een accordeonist en een zingende drummer, zorgden voor live muziek, aangevuld met verschillende animatieacts. Onder impuls van Marie-Josee deden de aanwezigen stevig mee met als hoogtepunt 'Mister van de steen met zijn derde been'. Als afsluiter van Jef en Stafke kregen de aanwezigen nog een optreden van het zangkoor van de Landelijke gilde met een stevige meezinger.

Daarna was het tijd voor een eerbetoon aan Mil Meeus die zich decennia lang heeft ingezet voor het Engsbergse verenigingsleven. Van geëngageerde jeugdleider bij KAJ en voorzitter van KWB tot bestuurslid van Landelijke gilde... je moet het maar doen. Daar mag je dan nog dienstbetoon en een politieke carrière van meer dan 50 jaar bijtellen om een beeld te vormen van wat Mil voor Engsbergen heeft betekend. Als dank voor zijn inzet kreeg Mil een, door de voorzitter van de Boerenbond, ondertekende oorkonde en een passend geschenk en werd ook zijn echtgenote Annie in de bloemen gezet.

Na een traditionele tombola ‘altijd prijs’ konden de dames en een enkele heer hun benen uitstrekken onder de tonen van linedance-muziek. Nog wat napraten bij een glaasje wijn, biertje of koffie en tegen middernacht liep dit ledenfeest ten einde. Gezellig en lekker, zoals een ledenfeest moet zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer