De huidige toplijn: de iPhone XS, de iPhone XR en de iPhone XS Max.
Volledig scherm
De huidige toplijn: de iPhone XS, de iPhone XR en de iPhone XS Max. © AP

Wat experts nu al (menen te) weten over de iPhone 11

Apple-fans kijken alweer uit naar het volgende grote event van de techgigant in september. Verwacht op het menu: de iPhone 11 en de iPhone 11 Max, én een opgefriste iPhone XR. Wat weten de specialisten daar nu al over, of dénken ze te weten? Want met Apple weet je het nooit, tot het zover is. 9TO5Mac geeft een overzicht.

12 reacties

  • Anthony van der Borght

    4 jaar geleden
    Als je het kunt betalen is dat allemaal goed . Het is niet gegeven die dat rijk zijn kunnen het betalen . Binnen een paar jaar staat het spot goedkoop. Die dat de prijs gegeven hebben.. zullen zich later beklagen . Om dat ze veel meer betaalt hebben . Dan dat het nadien stond .
  • Bart Janssens

    5 jaar geleden
    Is inderdaad een persoonlijke keuze. En ja Chinezen maken heel veel na. Kijk maar naar de auto-industrie. Google maar eens achter Chinese BMW, mini cooper. En ga zo maar door. Apple brengt doorgaans alleen iets uit als het voldoet aan de kwaliteitsnormen. En dan heb ik het bv over vouwbare smartphones die men schoorvoetend moet weerhouden. Batterijen die ontploffen.
  • Noah Veelh

    5 jaar geleden
    Die driedubelle camera op een vierkant oppervlak doet me net denken aan de huawei mate 20 pro.... En dan zeggen dat de chinezen alles namaken
  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Niemand verplicht U Apple te kopen. Voor mij persoonlijk geen Samsung of wat dan ook. Dat zijn PERSOONLIJKE !! keuzes.
  • Da Ghev

    5 jaar geleden
    Pfff dat apple nog blijft bestaan verbaasd mij. Die lachen de mensen vierkantig uit. Hun prijs is letterlijk verdubbeld tov 5 jaar geleden en wat hebben we gekregen? Een rechthoekige camera en een neiuwe update woooow. SAMSUNG EN HUAWEI maken 30 smartphones per jaar met genoeg keuze en innivaties. Apple is zo lui om 1 jaar over te doen en voor echte veranderingen moet je oas 3 jaar wachten om beetje andere design te krijgen