TDW
Volledig scherm
© TDW

VIDEO: Sagan slaat in bloedhete temperaturen dubbelslag in Tour Down Under

Peter Sagan (Bora-hansgrohe) heeft vannacht de vierde rit in de Tour Down Under gewonnen. De Slovaak won in de sprint van Zuid-Afrikaan Daryl Impey en Spanjaard Luis Léon Sanchez. Sagan neemt ook de leiderstrui over van thuisrijder Caleb Ewan.

5 reacties

  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Dus omdat iemand een tattoo zet zijt ge geen supporter meer. Dan was ge sowieso al geen echte supporter om mee te beginnen.
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Een renner die zijn trui alle eer aan doet toffe gast !
  • Patrick Jonkers

    6 jaar geleden
    Geen supporter meer van Sagan....sinds zijn verminking. Dacht dat die meer verstand had...
  • Henninckx Terry

    6 jaar geleden
    Mooi haar,zijn kracht zit hem in zijn haar,toi toi toi peterke
  • Guy Miserez

    6 jaar geleden
    Zo warm ginder, en rijden met een bos haar!
  1. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”
  2. “Hij salueerde als Sinterklaas. Dat vergeet ik nooit”: ‘Wuyts & Vlaeminck’ maakt eindbalans van het wielervoorjaar op

    “Hij salueerde als Sinter­klaas. Dat vergeet ik nooit”: ‘Wuyts & Vlaeminck’ maakt eindbalans van het wielervoor­jaar op

    Nu het voorjaar erop zit, blikt onze wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ terug op de voorbije weken en maanden. Met enkele evidente maar pertinente vragen, uitvoerig besproken door host Stijn Vlaeminck, HLN-analist Michel Wuyts en Sep Vanmarcke, Nathan Van Hooydonck, Greg Van Avermaet en Jan Bakelants. Mathieu van der Poel of Tadej Pogacar als renner van het voorjaar? Wat was hét moment uit de reeks Omloop tot Luik? En van wie of wat hadden ze meer verwacht? “Als je ziet hoe ze vroeger met furore uitblonken op die kasseien... Dan doet dit nu pijn aan de ogen.”