‘Temptation’-Megan duikt opnieuw op in ‘Ex on the beach: double Dutch’

‘Ex on the beach: double Dutch’ komt terug op MTV met een zogenaamd ‘All Stars’-seizoen. En de eerste ex spoelt ze zondag al meteen aan bij de première. Niemand minder dan Megan Desaever keert terug.

Twee weken geleden moest ze zich nog verantwoorden voor de rechtbank voor gesjoemel en fraude, vanaf zondag is ze te zien in het nieuwe seizoen van Ex on the beach: double Dutch. Voor wie het format niet kent: in een villa in Colombia komt een groep vrijgezellen uit België en Nederland samen voor een reünie. Die cast bestaat uit Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Gaandeweg wordt de rust verstoord en drama gecreëerd door exen die aanspoelen. Die eerste is dus Megan.

LEES OOK. ‘Temptation’ Megan beweert in rechtbank zélf economisch misbruikt te zijn door haar vader: “Ze was jong, naïef en onbezonnen”

(Lees verder onder de foto)

© MTV

“Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt”, klinkt het alvast vastberaden. Bij haar vorige deelname stapte ze voortijdig uit het programma, voor de liefde. Iets waar ze nu spijt van heeft, want volgens het persbericht had ze graag voor meer drama willen zorgen en meer lust willen uitoefenen. Voorts wordt ze snel verliefd, omdat ze moeilijk alleen kan zijn.

LEES OOK. Belastingschandaal levert ‘Temptation’ Megan vier keer meer volgers op

Ex on the beach: double Dutch All Stars is op zondag 7 april op 22 uur te zien bij MTV België. Vanaf dinsdag 9 april is het ook te volgen bij Streamz.  (red)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER