REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nieuwe Lara Croft heeft geen puntige boezem meer

GAMESDe bekende avonturierster Lara Croft heeft in de nieuwe Tomb Raider-film niet meer de puntige borsten die het bekende videogamekarakter vroeger zo kenmerkten. Dat vertelde de Zweedse actrice Alicia Vikander (29) gisteravond grappend in 'The Graham Norton Show'. Ze schittert vanaf volgende maand op het witte doek als de fictionele heldin.

4 reacties

  • George Rodain

    6 jaar geleden
    Meest feministische artikel door iemand zonder kennis van Tomb Raider games. "met haar frêle figuur sowieso een weinig voor de hand liggende keuze voor de rol", ze lijkt enorm hard op de remake lara croft, die trouwens ook geen grote borsten heeft. "draagt in de nieuwe film een handige lange cargobroek", again dat is de oufit van de game.
  • CV DL

    6 jaar geleden
    Als de borsten uitgewerkt zijn, begin dan eens aan het script
  • jan verbrugge

    6 jaar geleden
    Ze is gewoon gekleed zoals in de laatste remake games van tomb raider waar de film op gebaseerd is. niets bijzonder of nieuwswaardig aan
  • Celor Weityens

    6 jaar geleden
    Angelina blijft voor mij de perfecte lara. Ze vertolkte de rol precies zoals lara uit de videogames.
  1. ‘Final Fantasy VII Rebirth’ lost hoge verwachtingen in én gaat er los over ook: 10/10
    gamereview

    ‘Final Fantasy VII Rebirth’ lost hoge verwachtin­gen in én gaat er los over ook: 10/10

    Ze hebben de ‘in de pas lopen tijdens de parade in Junon’-minigame aangepakt en zowaar leuk gemaakt. Voilà, meer heb je als ‘Final Fantasy VII’-fan eigenlijk niet nodig om te weten dat ‘Rebirth’, het tweede deel uit de remake-trilogie van één van de meest succesvolle RPG’s ooit, meer dan alle verwachtingen inlost. Want dat dit een fenomenaal spel zou worden, stond sowieso al buiten kijf. Maar dat het zó straf zou zijn, dat had zelfs de meest optimistische positivo niet durven dromen.
  2. Indrukwekkend ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ biedt episch avontuur met slechts één minpuntje
    gamereview

    Indrukwek­kend ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ biedt episch avontuur met slechts één minpuntje

    Amper twee maanden geleden waren we nog quasi extatisch over de terugkeer van Kiryu Kazuma in ‘Like A Dragon: The Man Who Erased His Name’. Het was een veel compacter avontuur dan wat ‘Yakuza’/’Like A Dragon’-fans gewoon waren, maar betekende vooral de herintroductie van de notoire anti-held uit de ondertussen al bijna twee decennia oude franchise. Ook in de nieuwste telg, ‘Infinite Wealth’, is een grote rol weggelegd voor Kiryu, en de langverwachte ontmoeting met Ichiban Kasuga, de protagonist van ‘Like A Dragon’. En dit keer is het meer dan een (naar ‘Yakuza’-termen) kort tussendoortje. Veel, véél meer.