Vlaamse groep Frimout geeft single ‘Marcel’ weg aan élke Vlaamse Marcel

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Vlaamse groep Frimout heeft een stunt bedacht om zijn nieuwe single Marcel aan de man te brengen. Elke Vlaming die de voornaam Marcel draagt, krijgt het nummer gratis.

tdl

Volgens frontman Stef Willems is het liedje Marcel een nostalgisch nummer over een eenvoudige man die iedereen in zijn stad of dorp kent, maar niet echt goed: “Zo’n kerel die je altijd vriendelijk goeiendag zegt. Als zo iemand op een dag wegvalt uit het straatbeeld, zegt iedereen: wat een brave mens was dat. Ik hou ervan om heel herkenbare situaties en figuren te schetsen in de nummers van Frimout.”

Stef Willems werkte voor het eerst samen met tekstschrijver en zanger Jan De Campenaere van Venus in Flames, die ook liedjes schreef voor Clouseau, Niels Destadsbader en Dana Winner.

Op 24 november gaat Frimout in première met hun theatertour Flits me terug naar de jaren ’80. Daarin brengen ze eigen nummers en de mooiste Nederlandstalige nummers uit de jaren tachtig, van Hotel Paradiso van Luk Van Kessel tot Mooie Dagen van Johan Verminnen.

Wie kan bewijzen dat hij Marcel heet, mailt naar info@frimout-band.be of neemt contact op via www.facebook.com/frimoutband.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen