Waar elk model voor vreest: pijnlijke val tijdens show Victoria's Secret

Voor Ming Xi moest de Victoria's Secret show in Shanghai een van de hoogtepunten worden in haar carrière, maar het werd vooral - letterlijk - een dieptepunt. Waar elk model nachtmerries over heeft, overkwam haar. Het Chinese model kwam namelijk ten val voor het oog van het publiek en de vele televisiecamera's. Enkele mensen in het publiek konden toevallig haar val opnemen.

kmlo

Haar wapperende gewaad, een enorme bloemenkrans op haar hoofd en de torenhoge hakken werden de 28-jarige Xing Mi fataal op de catwalk tijdens de Victoria's Secret-modeshow. Ze maakte een slipper, kwam op haar knieën terecht en dat voor het oog van de talrijke aanwezigen. Ze slaagde er echter in te blijven lachen en krabbelde uiteindelijk met behulp van Gizele Oliveira, het Braziliaanse model dat achter de onfortuinlijke Xi liep, weer overeind om haar loopje verder te zetten. Ze kreeg uiteindelijk zelfs een applaus van het publiek en haar collega-modellen.

Xi zelf bleek achteraf toch onder de indruk van wat haar zonet was overkomen. "Ze was toch een beetje overstuur en het was ook een pijnlijke val", vertelt een bron. "Ze probeerde zo elegant als mogelijk op te staan, maar ze stond op haar benen te trillen achteraf. Gelukkigen kwamen heel wat modellen haar troosten." Ook gelukkig voor Xi is dat haar val uit de show geknipt zal worden eenmaal die op televisie wordt uitgezonden.

© REUTERS

© Photo News

© AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer