© Nico Meens

© Nico Meens

thumbnail: null
thumbnail: null

De Puupkes zetten Voeren op z’n kop

De Puupkesfeesten georganiseerd door de gelijknamige Voerense carnavals- en vriendengroep hielden dit weekend Voeren en omstreken volledig in de ban. Gedurende drie dagen trokken meer dan 3000 liefhebbers van verschillende genres muziek richting verwarmde feesttent op de parking van het voetbalplein van SK Moelingen in ’s-Gravenvoeren (Berneauweg) om er feest te vieren.

nico meens

De Puupkesfeesten georganiseerd door de gelijknamige Voerense carnavals- en vriendengroep hielden dit weekend Voeren en omstreken volledig in de ban. Gedurende drie dagen trokken meer dan 3000 liefhebbers van verschillende genres muziek richting verwarmde feesttent op de parking van het voetbalplein van SK Moelingen in ’s-Gravenvoeren (Berneauweg) om er feest te vieren. Deze 15de editie werd opnieuw een schot in de roos. Vrijdagavond presenteerden de Puupkes verschillende artiesten. Op de affiche ondermeer: Royal Beat, The Allstarz, DA Rick , DJ Marvin. Zaterdag was andermaal een topavond met 2 Empress, Dansado en de Feestneger, Lampegastuh, Morello Twins, Dorine Fox.

Zondag pakten de Puupkes uit een bijzondere dag- en avondshow, kortom met een carnavals-ambiance dag. In de namiddag (vanaf 13.00 uur) stond de herenzitting op het menu (in de feesttent) en gelijktijdig liep ook de dameszitting in ’t Duvelke in Moelingen.

Zoals gebruikelijk werd er ook uitgekeken naar de gezamenlijke ‘Dolle Puupkes zondagshow in de feesttent. “Tijdens een non-stop programma presenteerden De Puupkes verschillende ambiance-brengers zoals Marleen Rutten, Fabrizio, Der Christian, Shakin DJ’s, Niels en Kay, Andy en Roy, DJ Coen en DJ Didier. Spektakel en ambiance verzekerd dus. Als goed doel kozen de organisatoren er dit jaar voor om de Jeugdraad te ondersteunen. Deze jeugdraad wil ondermeer een activiteitendag voor de oudere jeugd organiseren en plant een natuurlijk hindernissenparcours voor moutainbikers en of bmx-ers.

(nm)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer