Nibali knalde iedereen uit het wiel op de Poggio.
Volledig scherm
PREMIUM
Nibali knalde iedereen uit het wiel op de Poggio. © BELGA

Tom Boonen onder de indruk: "Winnaar van grote ronden én klassiekers: iemand als Nibali vind je niet veel meer in het moderne wielrennen"

Milaan-SanremoOok onze columnist Tom Boonen was onder de indruk van de zege van Vincenzo Nibali in Milaan-Sanremo. Nota bene een ronderenner die de klassieke coureurs het zwijgen oplegde.

8 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Schaf de oortje af en de kijkers zien terug een echte koers. Anders kijk je best alleen naar de laatste 10 kilometers. En ter zake: Boonen zou dat nooit gekund hebben. Zijn helpers moesten zich kapot rijden om hem naar de laatste 300 meter te brengen ( in een zetel)
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Het is mooi dat de aanvaller beloond wordt en Nibali is altijd een renner geweest die aanvallend reed.Zij die het altijd maar nodig vinden om Boonen af te breken zijn de zieligheid zelf.We wachten nog altijd op iemand die Boonen gaat opvolgen, de enige die een beetje in de buurt komt is Gilbert omdat die ook in staat was en is om een grote klassieker te winnen.Van Avermaet is een goede renner maar is zeker geen Boonen verre van zelfs en dat is helaas de realiteit!.
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Gelukkig wordt aanvallen beloond,want tegenwoordig is het wachten,en nog eens wachten.en voor de spanning hoeft men niet naar de koers te kijken.want het draaiboek is bekend.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Simonneke, Boonen bejubeld maar jij moet hem zo nodig afbreken. Het gat dat Tommeke achterlaat wordt steeds groter.
  • roland dieperinck

    6 jaar geleden
    Nibaly reed op de Pogio gewoonweg achter de Italiaanse TV motor aan,en verkreeg hierdoor een 20-tal seconden voorsprong op de top ! Aan de eindmeet was het hoogstens 1 meter verschil ! Maffia-praktijken door de Italiaanse TV,die zelfs op de helicopterbeelden nooit de leider lieten zien,omdat hij stayerde achter de motor! Toch had Nibali,zonder zijn val in de Olympische Spelen,Olympisch Kampioen kunnen zijn--de veraderlijke afdaling naar de eindmeet dacht er anders over!