Caroline Heirwegh van Unizo Antwerpen steekt de Sint-Jobse handelaars een hart onder de riem.© Elke Lamens

Middenstandorganisatie Unizo informeert Brechtse handelaars over hinderpremie tijdens werken

Brecht -

Een vijftigtal ondernemers uit Groot-Brecht verzamelden woensdagavond in golfclub Rinkven voor de jaarvergadering. Naast een rondleiding op het domein, zette burgemeester Sven Deckers (N-VA) enkele grote projecten van de gemeente in de kijker.

Unizo Groot-Brecht had ook Caroline Heirwegh van Unizo Antwerpen uitgenodigd. Zij gaf meer informatie over de hinderpremie die handelaars kunnen aanvragen, naar aanleiding van de werken in de Handelslei in Sint-Job. Daarnaast gaf ze tips en tricks om de moeilijke periode op een positieve manier door te komen. De Sint-Jobse handelaars zitten met veel vragen met de grootse werken voor de deur.

Ondernemers netwerken op de jaarvergadering van Unizo bij Golfclub Rinkven.© Elke Lamens

Netwerken op de jaarvergadering komt daarbij zeker van pas. Voorzitter Patrick Anthonissen kondigde alvast aan dat in juni opnieuw de actie Junistempels van start gaat. “Wie in Groot-Brecht shopt maakt kans op een fiets, rijkgevulde mysteryboxen ter waarde van vijfhonderd euro en per deelnemende handelszaak een fles champagne”, verklapt hij alvast.

Elk bezoek aan een deelnemende handelszaak is goed voor één stempel. Wie te voet of met de fiets gaat shoppen, wordt beloond met twee stempels. Duurzaam winkelhieren vergroot dus de kansen op een prijs. (ella)

Voorzitter Patrick Anthonissen lanceert opnieuw Junistempels.© Elke Lamens

Burgemeester Sven Deckers (N-VA) geeft de ondernemers een update van grote projecten in Brecht.© Elke Lamens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners