© rr

Koppel ‘steelt’ per ongeluk spullen uit de IKEA, de reactie van de winkel maakte hun dag

Bas en zijn vriendin Justien ontdekten na een dagje shoppen in de Gentse vestiging van IKEA dat ze per ongeluk een aardappelschiller en zakklemmen meegenomen hadden zonder te betalen. Ze deelden dit onmiddellijk op de Facebook-pagina van de winkel én kregen ook reactie van IKEA zelf. Goed nieuws: ze mochten hun ‘gestolen’ goederen gratis en voor niets houden omdat ze zo eerlijk geweest waren!

evg

Het koppel ontdekte de onbetaalde aardappelschiller en zakklemmen onderweg naar huis in de handtas van Justien. Ze hadden deze voorwerpen uit de showroom gehaald, maar aan de kassa waren ze helemaal vergeten om ze er weer uit te halen en te betalen.

Eerlijk als ze zijn, posten ze bij thuiskomst een fotootje van de voorwerpen in kwestie op de Facebook-pagina van IKEA. Ze laten weten dat ze deze nog niet betaald hebben en dat ze dit graag willen in orde brengen. Bij IKEA apprecieerden ze het duidelijk dat de twee zo eerlijk geweest waren. Ze lieten zelfs weten dat ze de aardappelschiller en zakklemmen cadeau krijgen.

Soms duurt eerlijkheid echt het langst.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER