De alternatieve rockband No Apologies treedt vrijdag tijdens Voss-a-live op in café ‘t Verschil in Vosselaar.© RR

Muzikale kroegentocht Voss-a-live laat lokale cafés op 3 mei weer volop bruisen

Vosselaar -

De jeugddienst en jeugdraad van Vosselaar nodigen op vrijdag 3 mei weer rock- en popgroepen uit naar lokale cafés. De muzikale kroegentocht Voss-a-live is aan de dertiende editie toe.

Liefhebbers van livemuziek komen op vrijdag 3 mei in Vosselaar weer aan hun trekken voor de dertiende editie van de muzikale kroegentocht Voss-a-live. In zes lokale kroegen en zaaltjes treden vanaf 19 uur allerlei coverbands op.

Tequila Sunset zet buurthuis ’t Kot op stelten. Tequila Sunset brengt eigenzinnige versies van nummers van Led Zeppelin en Nirvana maar ook waarheidsgetrouwe nummers van Edith Piaf en Billie Holiday.

The Breeze staat in Kaffee De Lindekens in de kijker. De band met zanger-gitarist Ed Maes en gitarist Staf De Peuter vertolken nummers uit de moderne pop- en rockgeschiedenis.

In jeugdhuis De Nok staat Small-ID op het podium. Twee zussen brengen hedendaagse meezingers in een akoestisch jasje.

Met Flashmatic and The Space Commanders komen dan weer de fifties, sixties en seventies helemaal tot leven in café De Cingel.

Café ’t Bokske ontvangt Different Color, een driekoppige band uit Vosselaar en Turnhout. En in café ’t Verschil kan je uit de bol gaan met rock, hardrock, punkrock en grunge door No Apologies.

De toegang tot Voss-a-live is gratis. (bvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Vosselaar