Marc Coucke bracht op een speciale manier bloemen naar zijn jarige echtgenote.© RR

IN BEELD. Mode, blinkende wagens en een verrassende gast op ‘The Fastest Fashion Show on Earth’

Lint

The Fastest Fashion Show on Earth van Philippe Quatennens, bekend van Fleet.TV, en zijn echtgenote Katia Alens bracht met een uitverkochte zaal 1.100 nieuwsgierigen naar AED Studios in Lint.

De bezoekers zagen in Studio 12 mode en blitse wagen passeren op een catwalk die deels over het water liep. De modecreaties kwamen van Belgische ontwerpers en opkomende modemerken zoals Julie Houben, Zinia en RAE Antwerp tot wereldberoemde modehuizen als Dior, Fendi en Prada.

Bentley & Ferrari

De modellen werden afgewisseld met een brede variatie aan wagens. Spectaculaire auto’s van onder andere Lamborghini, Bentley, Ferrari, Koenigsegg en Rimac deelden de rode loper met duurzame elektrische wagens en prototypes uit Parijs, München en Barcelona.

Sommige automerken haalden oudere modellen van onder het stof om een jubileum te vieren. Dit was het geval voor onder andere 35 jaar Mazda MX-5, vijftig jaar VW Golf, zestig jaar Ford Mustang, 110 jaar Maserati en 125 jaar Fiat.

Verjaardag

Veel verrassingen voor de toeschouwers, maar Marc Coucke zorgde misschien voor de grootste verrassing. In een kleine wagen bracht hij via de catwalk bloemen naar zijn jarige echtgenote. (fisp )

© RR

© RR

© RR

© RR

© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lint