© Photo News

John Cleese na optreden in Hasselt: “Luie, bierdrinkende rotzakken” (oproep)

John Cleese (78) heeft zopas zijn ‘The Last Time To See Me Before I Die’-tour afgerond. De komiek stond op 30 mei ook in het Ethias Theater in Hasselt en die passage zal hij niet snel vergeten. Op sociale media klaagt hij namelijk over het gedrag van de Belgen.

lmas

Cleese plaatste een bericht op Twitter waarin hij zijn beste en slechtste publiek benoemt. De beste respons kreeg hij naar eigen zeggen in Helsinki, Reykjavik, Bergen, Kopenhagen, Hamburg, Keulen, Zurich, Frankfurt, Wenen, Zagreb en bij onze Nederlandse buren in Haarlem, Zwolle en Breda. De prijs voor slechtste publiek gaat naar ons land.

“Het slechtste publiek: die luie, dikke, bierdoordrenkte pseudo-Franse Belgische rotzakken in Hasselt. Het was alsof ik Moby Dick voorlas aan nomaden.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.


Was jij aanwezig in de Ethias Arena toen John Cleese langskwam? Laat het ons weten via hier@reageren.be. Vergeet je naam en telefoonnummer niet te vermelden.


Cleese sprak zich al eerder uit tegen ons Belgenland, zowel in de serie ‘Fawlty Towers’ als in andere sketches.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer