© BELGA

In deze trui rijdt Wout van Aert zondag zijn eerste wedstrijd na breuk met ploeg

Wout van Aert zal morgen met een blanco regenboogtrui met enkel zijn eigen initialen op de borst de wereldbekermanche in Waterloo rijden. De wereldkampioen veldrijden verkende vandaag het parcours in zijn ‘nieuwe’ regenboogtrui én op zijn vertrouwde Stevens-fiets.

jefi

Er hingen heel wat vragen rond Wout van Aert en zijn eerste veldrit na de breuk met zijn ploeg Willems Veranda Crelan en Nick Nuyens. Dat hij aan de start verschijnt op zijn vertrouwde Stevens-fiets, kon u eerder al lezen. Bleef nog over als voornaamste vraag: hoe zal zijn regenboogtrui eruitzien? Daar kwam tijdens de verkenning van Van Aert op het parcours in Waterloo vandaag een antwoord op.

De wereldkampioen veldrijden reed rondjes in een hagelwitte regenboogtrui. Geen spoor van sponsors. Het enige opschrift op de trui waren zijn eigen initialen ‘WVA’, die prominent staan op de borst, rug en achterwerk. Een outfit met een stevige persoonlijke touch dus.

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© Photo News

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer