Oxford Hemiksem B - Maccabi

Vierde Provinciale A Antwerpen

Maccabi wint in doelpuntenfestijn van Oxford Hemiksem B

Een zeer ruime overwinning voor Maccabi in de uitwedstrijd tegen Oxford Hemiksem B zondag. De wedstrijd eindigde op 2-8.

Maccabi kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Ivan Vitor Piddiatcha Capitao scoorde na 26 minuten. Samuel Lavan voerde de score verder op naar 0-2 na meer dan een half uur. Direct na de rust vergrootte Vakaba Kromah de voorsprong van Maccabi. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lavan en bouwde de voorsprong uit. Abdellah Boochahba verkleinde de marge voor Oxford Hemiksem B in de 65ste minuut. Vier minuten later bouwde Maccabi de voorsprong uit. Kromah passeerde nog een keer de doelman. Zeven minuten later passeerde Yannis Cooreman de doelman en bouwde Maccabi de voorsprong uit naar 1-6. Girma Mladen Vojinovic passeerde vijf minuten later de doelman en verkleinde de marge naar 2-6 voor Oxford Hemiksem B. Maar Oxford Hemiksem B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Zes minuten later voerde Maccabi de voorsprong op. Kromah passeerde nog een keer de doelman en maakte hiermee zijn hattrick af. Twee minuten later voerde Maccabi de score verder op naar 2-8. Lavan passeerde nog een keer de doelman en maakte hiermee zijn hattrick af.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Oxford Hemiksem B één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Maccabi twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 26' Piddiatcha Capitao 0-1, 31' Lavan 0-2, 47' Kromah 0-3, 59' Lavan 0-4, 65' Boochahba 1-4, 69' Kromah 1-5, 76' Cooreman 1-6, 81' Vojinovic 2-6, 87' Kromah 2-7, 89' Lavan 2-8.

GELE KAARTEN: 61' Lavan (Maccabi), 62' Van Mieghem (Maccabi).