SC Duffel B - Beerzel

Vierde Provinciale D Antwerpen

Mandei leidt Beerzel naar zege tegen SC Duffel B

Beerzel scoorde zondag vijf keer in de uitwedstrijd tegen SC Duffel B. De wedstrijd eindigde op 4-5.

Beerzel opende de score in de zeventiende minuut na een doelpunt van Younes Amajoud. Yakino Van Es Monteagudo bracht in de 19de minuut Beerzel op 0-2. Derick Maganga passeerde zeven minuten later de doelman en verkleinde de marge naar 1-2 voor SC Duffel B. Zes minuten later passeerde Semiuel Mandei de doelman en vergrootte Beerzel de voorsprong. Drie minuten later passeerde Alseny Bah de doelman en bracht SC Duffel B de ploegen dichter bij elkaar: 2-3. In de 79ste minuut deed Mandei de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor Beerzel. Ferre Ryon milderde de achterstand van SC Duffel B in de 80ste minuut. Twee minuten later passeerde Ivan Van Havenbergh de doelman en maakte SC Duffel B gelijk. Romain Labiche passeerde zeven minuten later de doelman en kwam op voorsprong voor Beerzel.

In de laatste vijf wedstrijden heeft SC Duffel B twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Beerzel drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning van Beerzel met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 17' Amajoud 0-1, 19' Van Es Monteagudo 0-2, 26' Maganga 1-2, 32' Mandei 1-3, 35' Bah 2-3, 79' Mandei 2-4, 80' Ryon 3-4, 82' Van Havenbergh 4-4, 89' Labiche 4-5.

GELE KAARTEN: 34' Marien (Beerzel), 39' Amajoud (Beerzel), 57' Ryon (SC Duffel B), 58' Mandei (Beerzel), 61' Lufialusu (SC Duffel B), 65' Aertgeerts (Beerzel), 66' Van Havenbergh (SC Duffel B).