Thomas Van Haute
Volledig scherm
© Thomas Van Haute

Eerste stappen in tv-wereld: Miss België gevraagd voor realitysoap in LA

Miss België Angeline Flor Pua is door een productiehuis in Los Angeles uitgenodigd om deel te nemen aan een nieuwe serie omtrent ‘Internationale Miss-verkiezingen’.

0 reacties

  1. Mogelijk fataal voor je hond of kat: welke voeding mag je nóóit met je huisdier delen?
    HLN Shop

    Mogelijk fataal voor je hond of kat: welke voeding mag je nóóit met je huisdier delen?

    Een hond die smekend naar je opkijkt terwijl je aan het eten bent, of een kat die zich behaaglijk op je schoot vlijt zodra je een koekje pakt: huisdieren weten hoe ze ons moeten verleiden voor een hapje van ons eten. Maar hoe veilig is het eigenlijk om ze te laten meesnoepen? En welke voeding kun je maar beter ver bij ze vandaan houden? HLN Shop overloopt welke hapjes schadelijk zijn voor je huisdier.
  2. Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”
    Play
    Showbits
    8

    Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”

    Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke zanger al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb. Ik vind het vooral super fijn dat ik na al die jaren nog steeds zoveel kansen krijg om op te treden”, vertelt hij. Onder impuls van zijn vrouwtje Kelly Pfaff, die al een tijdje zijn management verzorgt, is er nu de release van ‘Arrivederci’.