Gordon Heuckeroth
Volledig scherm
Gordon Heuckeroth © ANP Kippa

Gordon gaat 'Dr. Phil' achterna in nieuw programma

TVGordon gaat een eigen talkshow presenteren met de titel 'Dr. Gordon'. De naam van de show is een knipoog naar de Amerikaanse Dr. Phil. Gordon: ''Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen'', vertelt Gordon in De Telegraaf.

4 reacties

  • dirk van melle

    6 jaar geleden
    Beter tips geven : "hoe kan ik stoppen met irriteren"
  • Lei Spreeuwenberg

    6 jaar geleden
    Wordt dan patiënt van zichzelf...krijgt zijn eigen relatie niet eens op orde.. Zou verboden moeten worden steeds weer diezelfde smoelen op tv. Gelukkig zijn er nog voldoende andere zenders over die minder stompzinnige programma's brengen. Groet,Lei
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Komaan jongens ! Zo'n irritante vent ! Wie kijkt daarnaar ?
  • mike dierickx

    6 jaar geleden
    Zowel de medische titel dokter als de academische titel doctor, beide afgekort als dr. zijn beschermde titels in nederland. Gordon zal dus een strafbaar feit begaan met deze programma titel als hij niet over de nodige diploma's beschikt.
  1. ‘Special forces’, ‘De expeditie’ en ‘Kamp Waes’: wat bezielt deelnemers om deel te nemen aan extreme programma’s?
    PREMIUM
    TV

    ‘Special forces’, ‘De expeditie’ en ‘Kamp Waes’: wat bezielt deelnemers om deel te nemen aan extreme programma’s?

    “Het gevoel dat je gaat sterven, dat heb ik er niet voor over.” Dixit een emotionele Nora Gharib (30) na de eerste zwemproef in ‘Special Forces‘, waarna ze er de brui aan gaf. Eerder in het tv-seizoen zagen we kandidaten al tot het uiterste gaan in ‘Kamp Waes’ en ‘De expeditie: Groenland’. Flirten tv-makers in de strijd om de kijker niet te veel met de grens van wat nog veilig is? ‘Dag Allemaal’ vroeg het aan diverse experten ter zake: “Eigenlijk zou er telkens een waarschuwing bij moeten komen.”
  2. ▶ Stef Wauters maakt uitschuivertje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeienavond welkom’”
    HLN Mediawatchers
    8

    ▶ Stef Wauters maakt uitschui­ver­tje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeien­avond welkom’”

    Sommige aandachtige kijkers is het vorige week opgevallen: op dezelfde dag maakten twee van de meest ervaren tv-presentatoren live een uitschuivertje. In het ‘VTM NIEUWS’ van 13 uur opende nieuwsanker Stef Wauters met ‘Goeienavond. Welkom’. ’s Avonds slaagde Kart Vannieuwkerke erin om mee te geven dat het Europees voetbaloverzicht zou gebracht worden door Aster Nzeyimana, die sinds vorig jaar aan de slag is bij VTM. ‘Dat was puur de macht der gewoonte’, vertelt Stef Wauters in de onze podcast ‘HLN Mediawatchers’ die je hierboven kan beluisteren.