© atv

Man bedreigd met mes in Voetgangerstunnel: politie zoekt slachtoffer

Antwerpen -

De Antwerpse politie is op zoek naar het slachtoffer van ernstige bedreigingen in de Sint-Annatunnel. Zondagnacht werd daar een man bedreigd met een mes. Vier verdachten zijn opgepakt.

De feiten speelden zich af in de nacht van zondag 19 op maandag 20 mei. “Enkele verdachten omsingelden een man in de Sint-Annatunnel. Het slachtoffer werd bedreigd met een mes en er is daarmee zelfs uitgehaald in de richting van het hoofd van het slachtoffer. Die kon de uithaal maar nipt vermijden”, vertelt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

Meteen na de feiten vluchtten de vier verdachten weg met de lift. “Dankzij het adequate optreden van de beveiligingsfirma, die alles op de camera’s zag gebeuren, kon de politie tijdig en gericht aangestuurd worden zodat de verdachten voor de feiten konden gearresteerd worden”, aldus Bruyns. Bij de verdachten trof de politie in totaal 24 gram hasj aan, verdeeld over verschillende zakjes. “Ook het mes waarvan sprake was, is bij de verdachten gevonden.”

Het slachtoffer is niet ter plaatse gebleven, daarom verspreidt de politie nu een opsporingsbericht. We willen uiteraard ook zijn kant van het verhaal horen”, stelt Bruyns. (jtp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen