Een vriendin moet zichzelf niet op de eerste plaats willen zetten, weet Oumaïma. Maar zegebloemen krijgen is wél charmant, natuurlijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vriendin moet zichzelf niet op de eerste plaats willen zetten, weet Oumaïma. Maar zegebloemen krijgen is wél charmant, natuurlijk. © RV

Terwijl hij WK wint, maakt z'n vriendin debuut op unief. Oumaïma en Remco Evenepoel: tegenpolen, buren én geliefden

Ze was erbij toen hij Europees kampioen werd, maar gisteren niet: terwijl haar lief Remco Evenepoel in Innsbruck de wereldtitel binnenreef, maakte Oumaïma Rayane haar debuut op de unief. Eén oog op de prof, het andere op de laptop, voor de spectaculairste zege die ze haar Remco ooit zag rijden. Ongewoon, maar zo is ook dit koppel. Zij bokst, hij fietst. Zij doet Handelswetenschappen, hij topsport. Haar familie is Marokkaans, de zijne oer-Vlaams. Twee verschillende werelden. Uit - tóch - eenzelfde straat in Schepdaal.

4 reacties

  • Tiziana Troukens

    6 jaar geleden
    Ik denk dat hij ook nog studeert, maar met topsportstatuut... iets met sportfysiologie
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Ik dacht gelezen te hebben dat hij ook nog studeerde. Is hij gestopt? Mooi koppel.
  • Hugo Verlot

    6 jaar geleden
    Proficiat en veel geluk aan het jonge koppel. Dit is de ware vorm van integratie.
  • mike milan

    6 jaar geleden
    Mooi normaal meisje niks verkeert aan.....
  1. PREMIUM

    Foto op achtergela­ten gsm breekt inbreker zuur op

    Een twintiger is veroordeeld tot twee jaar cel voor verschillende inbraken en diefstallen. Hij verloor bij één van die pogingen zijn gsm, wat hem uiteindelijk de das om zou doen. In de nacht van 7 op 8 maart wilde de man een woning in Zaventem binnendringen. Hij slaagde erin een rolluik te forceren en het raam in te slaan. Maar door het lawaai dat hij gemaakt had, wekte hij de bewoner. Tijdens z'n vlucht viel zijn gsm uit zijn zak. De gealarmeerde politie vond een foto van de dader op de gsm en stuurde deze meteen door naar alle patrouilles. Met succes, want even later kruiste één van die patrouilles een verdachte man die wel erg leek op de man op de foto. Die probeerde nog te vluchten, maar dat kon niet baten. In zijn rugzak troffen de agenten gsm's, juwelen en laptops aan. Deze konden gelinkt worden aan twee andere inbraken en enkele diefstallen in de Brusselse metro. (WHW)
  2. "Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf"
    PREMIUM

    "Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf"

    De zoektocht naar de Amerikaanse actrice Naya Rivera (33) is ten einde. Gisteren werd een lichaam opgedoken in Lake Piru in Californië, waar ze verdween. "Gebaseerd op de vindplaats, de fysieke karaktertrekken, de kledij en het gebrek aan andere vermiste personen, zijn we ervan overtuigd dat het om Naya gaat", aldus de sheriff tijdens een persconferentie gisteravond. De actrice, bekend van haar rol als Santana Lopez in de populaire serie 'Glee', verdween vorige week woensdag na een boottochtje met haar 4-jarige zoon Josey. Over wat er precies gebeurde, kon de sheriff voorlopig alleen maar speculeren, al worden kwaad opzet en zelfdoding resoluut uitgesloten. Vermoedelijk raakte ze verstrikt in de sterke stromingen. "Het jongetje verklaarde dat hij was gaan zwemmen met z'n moeder. Ze duwde hem langs achteren het dek weer op. Toen hij daarna opkeek, zag hij haar in het water verdwijnen. Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf." Het lichaam bevindt zich momenteel in Ventura, waar een autopsie uitsluitsel moet geven dat het om Rivera gaat. (SDE)