© Foto HZ

Jos Vekemans opnieuw voorzitter van h-EERLIJK ZOERSEL

Op zondag 17 februari werden de meer dan 300 leden van h-EERLIJK ZOERSEL uitgenodigd om een nieuw bestuur te kiezen. Jos Vekemans blijft voorzitter.

Kristin Matthyssen

Het nieuwe bestuur is een gezonde mix van ervaring en nieuw talent.

Jos Vekemans werd herbevestigd als voorzitter van de partij.Daniël en Bart Talpe werden verkozen als 1e en 2e ondervoorzitter van de partij.Jacqueline Conincx blijft secretaris.Karine Pierard neemt ledenbeheer van haar over.Koen van Breda blijft penningmeester.Jan Mariën wordt de nieuwe feestverantwoordelijke.Tom Sleeuwaert wordt communicatie- en persverantwoordelijkeAndy Van Den Heuvel werd verkozen als jongerenvoorzitter

Ook Charlotte Vercruyssen (gemeente en OCMW) en Frederika Houwelijckx (BCSD) treden als raadslid toe tot het bestuur.

De andere bestuursleden zijn: Cindy De Koning, Guido Van Passen, Isabel Michielsen, Jean Severeyns, Linda Luyckx, Luc De Keulenaer, Raymond Van den Branden, Seppe Carlier en Stef Philipsen.

Jos Vekemans: “Het nieuwe bestuur is verkozen voor zes jaar en zal de partij verder uitbouwen. Onze fundamenten zijn ijzersterk: we hebben een duidelijk lokaal profiel, straffe mandatarissen en een ijzersterk bestuur vol ambitie. De komende jaren zal onze jongerenafdeling uitgebouwd worden en zullen we geregeld activiteiten organiseren in de drie deelgemeenten. Verder blijven we investeren in onze communicatie, zowel op papier als digitaal.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER