Spectaculair ongeval in drukke winkelstraat: auto belandt in etalage van kapperszaak

In de Heidestatiestraat, een drukke winkelstraat in Kalmthout, vond dinsdag rond sluitingstijd een spectaculair ongeval plaats. Bij een verkeersongeval tussen twee voertuigen belandde één van de wagens in de etalage van kapperszaak DIS Hair & Make-up. De andere wagen kwam tot stilstand tegen een boom. De bestuurders kwamen er met de schrik van af.

MaTi

Er vielen verder geen gewonden. De 76-jarige bestuurder kwam er met de schrik van af. De uitbaatster van het kapsalon verwittigde via Facebook haar klanten: “Vandaag is ons salon het slachtoffer geworden van een enorme ravage. Wij zijn uiteraard blij dat er geen gewonden zijn, niet bij ons en niet bij onze klanten. Morgen gaan wij aan de slag om onze zaak zo snel mogelijk weer open te krijgen.”

Fotograaf Russell McKellar passeerde enkele minuten later voorbij het ongeval en zette de bijzondere situatie op beeld. “De chauffeurs en de winkeluitbaters hebben veel geluk gehad”, zegt hij. “Er stonden geen auto’s aan de overkant en ondanks dat de etalage vernield is, zijn er toch geen slachtoffers gevallen. Niemand liep op het moment van de botsing op het voetpad. En ook in de winkel raakte niemand gewond.

Filmpje: www.russellmckellar.com

© Russel McKellar

© Russel McKellar

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER