BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hiërarchie blijft na stage hetzelfde: Van der Poel ook heer en meester in Scheldecross

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft met de Scheldecross op de Antwerpse Linkeroever de vierde manche van de DVV Verzekeringen Trofee gewonnen. De Europese kampioen soleerde naar de zege en nadert zo in het klassement op leider Toon Aerts, die derde werd. Wout van Aert finishte als tweede.

6 reacties

  • Dries De Smet

    5 jaar geleden
    Dat VdP de cross overheerst is een feit. Dat hij de cross kapot maakt en inrichters met een financiele kater opzadelt? Ik dacht het niet. Het zijn net de crossen waar mensen als VdP of WVA niet aan de start stonden die geconfronteerd worden met een lage publieke opkomst.
  • Hugo Alfons SCHEVERNELS

    5 jaar geleden
    er is weinig of niets meer te zien aan de cyclo cross ! Steeds weer een terugkerende one man show van Van der Poel ( die ik het gun ) begint stilaan voor de liefhebbers van de cross wat té veel van het goede te worden ! Als het zo nog maanden / jaren doorgaat dan denk ik dat de cross ( totdat Mathieu stopt ) ten dode opgeschreven is . Spijtig voor de inrichters van de verschillende wedstrijden want zij zullen met een financiele kater blijven zitten !
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    En dan zegt Toon Aerts: Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden! 2 min. op kop gereden voor 5 luttele sec. te winnen op zijn klassementsrivaal, op zijne adem getrapt om dan 1 min. aan zijn broek te krijgen!
  • Alfons Deley

    5 jaar geleden
    Van Der Poel is zonder enige twijfel de beste maar dit is geen cross meer. Cross is slijk, regen, wind, lopen... geen "baanwedstrijd"
  • Gorissen Marcel

    5 jaar geleden
    Goed getraind, maar is waarschijnlijk meer een vakantie geweest dan trainen. Komt nog niet aan het niveau van Mathieu. Zegt kan een vierde maal wereldchampioen worden. Maar dan zonder Mathieu gerekend.