© Dieter De Beus

Vrachtwagen Aldi rijdt in op voormalig politiekantoor: twee doden

Aan de Woluwelaan in Machelen is zaterdagnamiddag na 14 uur een vrachtwagen van Aldi ingereden in een voormalig politiekantoor. De twee inzittenden zijn daarbij overleden. Zeker een van hen werkte voor de warenhuisketen.

rdb

De trucker raakte tijdens het nemen van een bocht tegen een auto, knalde daarop tegen de wegbarricade en een verkeerslicht en reed een gebouw binnen. Dat gebouw is het voormalige lokaal van de wegpolitie, maar stond al een jaar leeg.

De bestuurder van de vrachtwagen en een andere inzittende zijn overleden, aldus de brandweerzone Vlaams Brabant West. Zeker een van hen werkte voor Aldi. De inzittenden van de auto zijn ongedeerd en werden meegenomen naar het commissariaat voor verhoor.

“Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld die de omstandigheden van het ongeval moeten onderzoeken. Momenteel is het nog volstrekt onduidelijk hoe dit ongeval kon gebeuren”, aldus Bodet. De woordvoerster kan momenteel ook nog geen informatie kwijt over de identiteit van de slachtoffers. De Woluwelaan is er ter hoogte van het ongeval momenteel in de richting van Diegem afgesloten voor het verkeer.

© Dieter De Beus

© Dieter De Beus

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer