(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

Koning Albert krijgt nieuwe aortaklep

RoyaltyKoning Albert (83) krijgt over tien dagen een nieuwe aortaklep. Dat bevestigt hartchirurg Hugo Vanermen aan Belga. Gisteren liet Albert onderzoeken uitvoeren in het Brusselse Universitair Ziekenhuis Saint-Luc. Vanmiddag keerde hij terug naar het kasteel van Belvedère in Laken, na de nacht te hebben doorgebracht in het ziekenhuis.

33 reacties

  • Maria Bastiaansen

    6 jaar geleden
    Ik moest 3maanden wachten maar ja ben geen expert koning he
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    ik moet ook geopereerd worden aan mijn hart, ik kijk er al naar uit wanneer het in de krant komt.
  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    Een voorzschoot groot, twee koningen en twee koninginnen (en dan is de derde koningin enige tijd geleden nog overleden). Dan nog een hoop regeringen... Waarin een klein land toch groot kan zijn.
  • Sanne Vermeulen

    6 jaar geleden
    Interesseert de mensen toch niet? Dat hij maar naar zijn jacht in Italië gaat
  • Jan Corneillie

    6 jaar geleden
    Mijn nonkel ook, maar daar wordt niet over geschreven ?! Toch wens ik hen beiden beterschap.
  1. Ondergedoken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?
    PREMIUM
    Royalty

    Ondergedo­ken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?

    Ze hadden deze week hun 20ste huwelijksverjaardag kunnen vieren. Maar het huwelijk van prinses Haya (49) en de emir van Dubai (74) draaide uit op één van de meest explosieve scheidingen ooit. “Ze loopt risico voor de rest van haar leven”, sprak de rechter, toen hij de emir veroordeelde tot het betalen van 650 miljoen euro aan zijn ex-vrouw. Met dat geld dook Haya onder en zette ze alles op alles om uit de klauwen van haar ex-man te blijven. En dat blijkt meer dan nodig. “Hij gebruikt alles wat in zijn arsenaal zit om mij neer te halen.”
  2. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”