Shaggy Vermeulen.© RR

19-jarige Shaggy Vermeulen vijfde jongere op lijst Brasschaat 2012

Brasschaat -

Brasschaat 2012 trekt met vijf jongeren naar de gemeenteraadsverkiezingen. Na Viktor Heylen, Kato Broos, Eva Caluwé en Lisa-Marie Janssens voegt zich nu ook de 19-jarige Shaggy Vermeulen bij dit gezelschap. Shaggy is alvast de jongste kandidaat.

Shaggy werd geboren in Merksem en kwam op zijn negende in Brasschaat wonen. “Ik deed mijn lager onderwijs in Mater Dei Centrum en mijn secundair in het GO! Technisch Atheneum. Ik studeer nu biomedische laboratoriumtechnieken”, stelt Shaggy zich voor.

Shaggy is actief bij de Vlaamse Jeugdraad en wil zich in de politiek inzetten voor de jeugd en de mobiliteit. “Ik interesseer me al langer voor de politiek. Het jeugdbeleid in Brasschaat kan veel beter. Daar moeten we werk van maken. Er is ook nood aan een veel beter openbaar vervoer. Ik denk dan vooral aan het vervoer ’s nachts en in de weekends. Dat is op dit ogenblik absoluut ontoereikend.”

De vier andere jongeren Viktor Heylen, Eva Caluwé, Kato Broos en Lise-Marie Janssens.© Robin Fasseur

“Mijn keuze voor Brasschaat 2012 vind ik nogal logisch. Hun progressieve standpunten liggen het dichtst bij de mijne. Bovendien ken ik Viktor Heylen al langer. Hij had niet veel moeite me te overhalen een plaats op de lijst in te nemen”, aldus nog Shaggy die de 19de plaats op de lijst krijgt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners